Analitycs

петък, 15 ноември 2013 г.

Здрав ли е Българският боксов чувал ?


http://kapinkata.com/boksov-chuval-200774 



Много мой клиенти казват,че няма много видове боксови чували по магазините.Някой са внесени от близкия и далечен изток, други се правят тук но също са некачествени.търговската мрежа ,ще се натъкнете само чуждо производство круши с ниско качество.Фабрично произведените в Китай чували са шити само с ниско качествени материали,докато нашите са на световно ниво

За да се спрете на практичен чувал е хубаво да да изходите от големина му. Горна част на помещението по правило е около 260 см. Препоръчвам той да е към 140-150см.

Средата на закаченият чувал, трябва да е на нивото на гарда ви. Ако вашият боксов чувал е с дължина 100см,ще ви е нужно звено верига за да се позиционира в тази позиция. Така обаче чувалът става нестабилен и се получава ефект на махалото. Има специални анкер-болтове, които задължително трябва да използвате за окачване на чувала.

Следващият важен критерий, по който да подберем нашия чувал трябва да е материалът от който е изработен.

Ако искате наистина здрав боксов чувал, той трябва да е изработен от винил-това е плата от които се изработват товарните отсеци на тировете. Виниловите круши се експлоатират с години и няма видими дефекти по тях, макар да се ползват професионално и от много хора.

За да си осигурите здравина на вашия боксов чувал, трябва да обърнете внимание дали в горната част на чувала има метален ринг.

Чувалите са запълнени с - гумени, дървени, текстилни или дунапренови стърготини. Като цяло еталон за добре напълнен чувал е текстил или дунапрен.

Колко реално би трябвало да струва един добър чувал?

Днескашно време завишената цена не означава качество.Вносните чували в хипермаркетите са приблизително 1m-$65.

Точно тези видове когато се произвеждат фабрично са с цена 15лв.Както забелязахте тези чували се продават на цена спрямо фабричната 1:10 Странно как се променя така главоломно цената им? Ще ви обясня цената се покачва стремително нагоре заради не малко фактори по складови и транспортни процеси през който минава.

Плащайки за чувал от такъв магазин можете ли да си представите колко излишни пари давате на вятъра, а колко е качествен всъщност?? Приемлива цена за боксов чувал е около 75 лв.

Ъперкат може да се прави само на боксова круша за ъперкат.

Боксовия чувал е прекрасен начин за разпускане на напрежението от работния ден. Активна тренировка по тридесет мин на ден е равна на 2 часа в залата.

Друг хубав факт за боксовите чували е, че когато си закупите един можете да го ползвате както през зимата така и през есента.

Тези тренировки са подходящи за повечето възрасти и полове - мъже, жени и деца. Комбинирането на бокс с леко-атлетика е добър начин за сваляне на излишни мазнини.Ако съм ви спечелил вниманието и сте решени кой точно чувал имате нужда, може да погледнете тук и да си направите подарък, боксова круша изработен от винил Кликнете тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар